Schneider Péter: Modesto

Szerzői magánkiadás: Schneider Péter

Kiadás éve: 2020

Kötési mód: puha kötés

Terjedelme: 352 oldal

ISBN kód: 978-615-00-9749-7

Te mit tennél, ha már nem lenne hova hátrálni? Ha mindent elvettek volna tőled, még az igazságot is? Megleckéztetnéd azokat, akik bántottak vagy átállnál hozzájuk, hogy többet ilyen ne történhessen meg?

2 300 Ft 3 699 Ft
Please select variants first

Leslie O'Kelly kapitány világ életében tette a dolgát. A kisemberek életét élte, minden nap elment dolgozni, nevelte a kamasz lányát, szerette a feleségét. A rendszer ilyen vagy olyan igazságtalanságai felett pedig behunyta a szemét, mert őt nem érintette. Mind ezt tesszük, nem igaz?

Aztán a férfit egyik csapás éri a másik után. Elveszíti a súlyos betegségben szenvedő feleségét, a kórházi számlák kapcsán vagyona is odalesz. Kénytelen hát az eldugott Modestóba költözni lányával, Jessie-vel, ami viszont egyet jelent szakmai karrierjének végével is. Amikor már úgy érzi, nincs tovább hova hátrálnia, bekövetkezik a legrosszabb: lánya erőszakos bűncselekmény áldozatává válik. Leslie hiába reméli az ügy mihamarabbi megoldását, valaki szabotálja a nyomozást, méghozzá egyértelműen a helyi kapitányság berkein belülről. Less azonban az elkövetők nyomára bukkan. Ám ahelyett, hogy bosszút állna rajtuk... inkább társukká szegődik.

Dedikált példányok vásárlása

Dedikált, személyre szóló üzenettel ellátott példányok vásárlása is lehetséges a webshopban! Ennek megrendelését a fizetés után, az üzenet résznél tudjátok jelezni felém. Az üzenetbe írjátok bele, hogy mi legyen a szöveg, kinek címezzem, én pedig már ez alapján fogom postázni a könyvet.Fontos, hogy az ÁSZF 1.20.1 pontja alapján, amennyiben a dedikált példány adás-vétele a vásárló mulasztása miatt nem jön létre (nem veszi át a terméket) és előre fizetés nem történt, úgy a teljes vételárat 3 munkanapon belül az eladó felé megtéríteni köteles!